11 x TÄTÄ ET TIENNYT MINUSTA

10

Olen hulluna kaktuksiin. Minulla on täällä tällä hetkellä neljä ihanaa pienokaista, joilla kaikilla on tietysti nimet, ja joille oikeasti välillä juttelen kuin vauvoille. Kaupoissa katseeni kiinnittyy kaikkeen kaktus-teemaiseen aina kynttilöistä t-paitoihin, ja eilen saapuneesta paketista paljastui tilaamani kaktusaiheinen taulu.

En ole koskaan poistunut Euroopasta.

Pienenä en leikkinyt ollenkaan nukeilla tai muutenkaan innostunut perinteisistä leikeistä, vaan kaapit ja laatikot täyttyivät piirustuksistani, joita löytyy varmasti vielä tänäkin päivänä varastoista pahvilaatikkojen täydeltä. 

Merkkaan kaikki menoni perinteiseen paperikalenteriin, enkä voisi kuvitella eläväni ilman sitä. 

Osaan melkein kaikki Pikku G:n biisit ulkoa ja kuuntelen niitä lähes poikkeuksetta autoa ajaessani.

Todistukseni keskiarvo yläasteella oli parhaimmillaan 9,8.

IMG_4014-2

Salainen taitoni on pudottaa, rikkoa ja sotkea asioita. Saatan tiputtaa voiveitsen lattialle kolme kertaa peräkkäin, lentää naamalleni kotini rappusissa, ja mitä todennäköisimmin onnistun sotkemaan valkoiset vaatteeni päivän aikana.

Olen jo pitkään haaveillut osaavani viittomakieltä.

En pidä juuri mistään sarjoista tai varsinkaan elokuvista. Olen nähnyt elämäni aikana ehkä viisi leffaa, joista oikeasti tykkään. Orange is the new black ja muut kaikkien hehkuttamat sarjasuosikit eivät todellakaan miellytä, ja nykyään en mielellään edes ryhdy katsomaan leffaa, koska tiedän kuitenkin pettyväni. 

Viihdyn omassa seurassani paremmin kuin hyvin, ja asun mielelläni yksin.

Olen pelannut lentopalloa kymmenen vuotta.

8 kommenttia

 1. Mulla on aivan sama salainen taito!! :,D tunnen välillä olevani norsu posliinikaupassa hahah. Ihana blogi sulla muuten!

  Miinakaroliina.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin sama fiilis, just tossa pari päivää sitten onnistuin ensin pudottamaan juuri täyttämäni keraamisen saippuapullon pirstaleiksi vessan lattialle ja vastapestylle matolle, ja loppujenlopuksi sain sirpaleista vielä haavan sormeeni..:D

   Poista
 2. Hauskat faktat sinusta. Ihanan värikkäät kuvat ja oli pakko klikkailla postaus auki! :)

  http://siirikiviharju.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus ja tosi kauniit kuvat susta, ihana toi grafittiseinä! Haha mullakin on samat taidot, oon kunnon sottapytty.. :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi!ja hienot kuvat��

  VastaaPoista