HOW TO STYLE: CHECKED PANTS 1/3

IMG_7042

Huomenta! Tänään pyörähtää käyntiin postaussarja, jossa kerään kolme eri asua yhden vaatteen ympärille. Tämäntyyppisiä postauksia näkyi jossain vaiheessa blogeissa enemmänkin, ja olin jo ihan unohtanut koko idean. Näitä kuvissa näkyviä housuja ostaessani kuitenkin huomasin heti keksiväni niin monta eri tapaa yhdistää ne, että halusin jakaa muutaman niistä myös täällä blogissa. 

Ruutukuosia on viimeisten kuukausien aikana näkynyt kaikkialla aina hameista ja housuista bleisereihin ja jopa hattuihin. Asun ydin ovat siis nuo Zaran ihanat ruutuhousut, jotka tässä ensimmäisessä osassa halusin yhdistää tosi hillittyihin ja neutraaleihin sävyihin. Ehkä ensi kerralla saadaan mukaan myös vähän väriä.

IMG_6947
Untitled Export3 IMG_7052

Housut Zara
Takki H&M
Neule H&M
Kengät Bershka
Pipo Seppälä

Untitled Export7

Kuvat: Saara L

Viime viikonloppu oli ihan huippu, suunniteltiin Aneten kanssa vähän uusia juttuja ja yhtä jännää projektia, jota lähdetään yhdessä toteuttamaan. Mulle jäi meidän tapaamisesta niin motivoitunut ja inspiroitunut olo, toivottavasti pääsette näkemään suunnittelun tulosta mahdollisimman pian! Mä lähden nyt valmistautumaan tän viikon viimeiseen (!!) koulupäivään, kivaa keskiviikkoa tyypit!

8 kommenttia

 1. Ei mitään hajua lähtikö toi mun äskenen kommentti ku netti takkuilee mut laitetaan nyt uusiks :-D
  Eli ei vitsi mikä asu taas, mä en ite osais käyttää ruutupöksyjä mut muilla näyttää aina törkeen hyvältä<33 ja ootan jo innolla mitä ootte keksiny Aneten kanssa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no ei ainakaan kahta kertaa tullut!:D

   Mutta joo ajattelin itsekin aluks kun koko ruututrendi sai alkunsa, että sopiikohan toi nyt oikein mun tyyliin, mutta kun sain noi yksilöt jalkaani niin olin heti ihan myyty!:D

   Kiitos taas ihanasta kommentista Inka ❤

   Poista
 2. Oi mikä asu <3 Tykkään ihan hurjasti! Ruutukuosi on kyllä niin cool, itse lämpenin sille pikkuhiljaa ja lopulta hurahdin ihan kunnolla :D Oot kyllä niin tyylikäs lady, ihanaa viikon jatkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti ihana Jenni, mahtavaa viikkoa sullekin!! ❤❤

   Poista