SCHEDULE OF THE WEEK


Maanantai:

Koulua 12:45-16:00. Business Opportunity and Strategy -kurssilla ollaan kehitelty ryhmissä omat liikeideat, ja ne esitellään tänään muulle luokalle. Oma liikeideamme on personal shopping service.
Illemmalla suuntaan vihdoinkin salille ensimmäistä kertaa pienen ikuisuuden vaivanneen flunssan jälkeen. Täytyy edelleen vähän tunnustella omaa fiilistä ja ottaa rauhallisemmin, eikä repiä heti ihan täysillä.

Tiistai:

8:00-9:00 Jos olo sallii, suuntaan kaverin kanssa crossfitin aamutunnille. Tykätään treenata juurikin aamuisin ja mennä siitä yhdessä kouluun, ihan paras tapa aloittaa päivä!
10:00-15:30 koulua. Yksi luento logistiikkaa ja kaksi myyntityötä.
Koulupäivän jälkeen koitan jaksaa perehtyä vielä yhteen englanninkurssin ryhmätehtävään liittyen Venäjän presidentinvaaleihin.

Keskiviikko:

Koulua 8:15-13:45. Englannin sekä markkinoinnin luennot.
Illaksi ajateltiin vihdoinkin varata pikkuveljen kanssa yhteinen sulkapallovuoro, josta ollaan puhuttu (lue: minä olen puhunut) jo varmaan kolme viikkoa.


Torstai:

 10:30-11:15 Käyn koululla pitämässä vielä toisenkin esitelmän tähän viikkoon. Mulla jäi Berliinin reissun takia väliin markkinoinnin kurssin presentaatio, joten käyn nyt korvaamassa sen ja puhumassa Legon markkinoinnista.
 Loppupäivä meneekin varmasti yhtä raporttia vääntäessä, sillä perjantaina on deadline, ja seuraavalle päivälle on jo suunnitteilla tekemistä. Treenien osalta on todennäköisesti vuorossa lepopäivä.

Perjantai:


 Perjantai kolmastoista, kääks!! Toivottavasti pysyn turvassa huonolta onnelta..
• Käyn varmaankin vetäisemässä vielä yhden treenin ennen viikonlopun rientoja, pyörähdän tekemässä viimeiset hankinnat lauantain asuani varten, ja nään samalla ystävääni.
• Koitan saada julkaistua myös yhden postauksen täällä blogissa.

Kuvat: Anette / Anette Marie
Lauantai:

 11:20 Hyppään bussiin ja suuntaan kohti Helsinkiä ja Indiedays Blog Awardseja, jännää!
 15:05 Perillä! Treffataan tämän tyypin kanssa hotellilla vaatteidenvaihdon ja viimeisten silausten merkeissä ennen gaalaa.
 18-24 Pre-party ja gaala. En malta odottaa uusien tuttavuuksien tapaamista ja kaikkea ihanaa ohjelmaa!

Sunnuntai:

 Luvassa ihanasta aamiaisesta nauttimista, rentoa yhdessä hengailua ja kaupungilla kiertelyä. Juuri täydellinen sunnuntai kruunaamaan kuluneen viikon!


RELATED POSTS

0 Comments

 1. Vastaa

  Inka P.

  marraskuu 30, -0001

  Äää mulle tuli niin levee hymy kasvoille ku luin tätä, viikonlopusta tulee niin super ja ihana päästä vihdoin näkemään!!<33

 2. Vastaa

  Katariina H

  marraskuu 30, -0001

  Odotan innolla postauksia tuolta gaalasta, sinne tuntuu suuntaavan tänä vuonna ihan kaikki!

 3. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Voi ihana Inka, täällä odotellaan kans niin innoissaan!! <3

 4. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Jep täällä odotellaan myös innolla viikonloppua ja tietty kaikkien upeita kuvia sieltä!!❤ Itse varmasti keskityn lähinnä illan tunnelmasta ja seurasta nauttimiseen 😊

LEAVE A COMMENT