TÄÄ KESÄ


Sieltä se syksy taas tuli. Tai ainakin itse koen sen alkaneeksi nyt, kun venetsialaiset on vietetty ja huomenna on aika suunnata koulunpenkille. Kesä alkaa olla paketissa, vaikka säiden puolesta välillä tuntuikin, ettei se koskaan ehtinyt kunnolla alkaakaan. 

Tänä kesänä olen tehnyt paljon töitä niin rakkaaksi muodostuneessa duunipaikassani, treenaillut ulkona, sisustanut kotini vihdoin valmiiksi (sisustusjuttuja luvassa lähipäivinä) ja nauttinut kesäilloista terassilla perheen kanssa grillaillen. Tulen muistamaan menneen kesän myös onnistuneista juhannusfestareista, ihanasta päivästä Naantalissa parhaiden ystävieni kanssa ja siitä, kuinka ylpeä olinkaan heistä, kun molemmat pääsivät haluamiinsa kouluihin ja muuttamaan omilleen. Ennen kaikkea nämä viimeiset kuukaudet jäävät kuitenkin mieleeni kesänä, joka muutti paljon sekä elämässäni että itsessäni. Lyhyessäkin ajassa ehtii tapahtua paljon, ja vaikkei se heti ulospäin näkyisikään, on pääni sisällä pyörinyt melkoinen hullunmylly viimeisten viikkojen aikana. Olen ehtinyt tuntea kaikkea pettymyksestä ja ikävästä aina suunnattomaan helpotukseen ja onnentunteeseen sekä intoon kaikesta tulevasta. Ei ainakaan tylsäksi ole elämä viimeaikoina käynyt. 


Olen myös jälleen saanut huomata, ettei kaikki aina mene kuten oli alunperin suunnitellut, ja ettei se ole välttämättä ollenkaan huono juttu. Usein ne kaikkein yllättävimmät tilanteet, tapahtumat ja ihmiset tuovatkin lopulta mukanaan jotain paljon parempaa, ja se on tällaiselle ikuiselle suunnittelijalle ja tarkkojen aikataulujen noudattajalle välillä ihan hyvä herätys. Ja niin kliseistä kuin se onkin, kaikella on tarkoituksensa. Sillä tällä hetkellä, juuri tässä, voin sanoa olevani onnellisempi kuin pitkään aikaan.


Nyt on taas hyvä palailla blogin pariin. Aiemmin en ole rehellisesti sanoen ehtinyt uhrata kovinkaan montaa ajatusta koko asialle. Tästä alkaa taas elämä. Tai siis jatkuu. Se sama, mutta kuitenkin eri.

heinäkuu 18, 2017
syyskuu 11, 2017

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Vastaa

  Anonyymi

  marraskuu 30, -0001

  Rakastan näitä kuvia ❤

 2. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  ❤❤ kesäfiilis

LEAVE A COMMENT