SUMMER PLAYLIST + ALENNUSKOODI!

*Kuulokkeet saatu Sudiolta

Tänä kesänä on tullut kuunneltua erityisen paljon musiikkia, sillä liikkuminen paikasta toiseen on tapahtunut pääasiassa julkisilla, joissa tulee poikkeuksetta istuttua kuulokkeet korvilla. Rakastan sitä hetkeä, kun työmatkan ajaksi voi istahtaa junan penkkiin, laittaa päivän fiilikseen sopivat musat korville ja rauhassa nauttia olostaan ja omista ajatuksistaan tekemättä yhtään mitään sen parikymmentä minuuttia. Huomaan myös saapuvani paljon paremmalla fiiliksellä duunipaikalle, kun olen saanut nauttia tästä omasta hetkestäni lempibiisieni parissa.

Myös treenatessa musiikilla on ihan käsittämättomän suuri vaikutus, ja ne parhaimmat juoksulenkit ja salitreenit onkin tullut vedettyä nimenomaan hyvien biisien voimalla. Musiikkiin kietoutuu myös paljon ihania muistoja, ja helpoin tapa palata menneisiin hetkiin ja tuntemuksiin sekä taata varmat nostalgiaryöpyt on ehdottomasti vanhojen biisien kuuntelu. Tässä postauksessa halusin jakaa teille muutamia kappaleita, joita on tämän kesän aikana tullut fiilisteltyä kaikkein eniten.


Kesän 2018 soittolista:

Elastinen – Supervoimii

Hot Shade, Mike Perry, Karlyn – California

Deepend, Younotus, Martin Gallop – Woke up in Bangkok

Haloo Helsinki – Ei suomalaiset tanssi

BlocBoy JB, Drake – Look Alive

Sultan + Shepard – Almost home

Haloo Helsinki – Kaksi ihmistä

Kanye West – Violent Crimes

Alan Walker, Julie Bergan – Ignite


Álvaro Soler – La Cintura

ZAYN – Let me

David Guetta, Martin Garrix, Brooks – Like I Do

Sean Paul, David Guetta, Becky G – Mad Love

Reino Nordin – Ytimeen

Loud Luxury, brando – Body

Clean Bandit, Demi Lovato – Solo

Post Malone – Better now

Nicky Jam, J Balvin – X


Koodilla suvimyllymaki saatte 15% alennusta tilauksestanne Sudion verkkokaupassa! Itselleni valitsin heidän mustan Regent-mallinsa (jota saa siis myös valkoisena) sekä nuo marmoriset capsit vielä piristämään ilmettä. Eipä ole ainakaan tyylikkyydestä siis puutetta näissä kuulokkeissa! Musiikin kuuntelu on mahdollista langattomasti bluetoothin avulla, mikä on mielestäni elintärkeä ominaisuus esimerkiksi salilla treenaillessa.

Ihania kesähetkiä hyvän musiikin parissa tyypit! <3

elokuu 14, 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT