HOW TO STYLE: CHECKED PANTS 1/3

Huomenta! Tänään pyörähtää käyntiin postaussarja, jossa kerään kolme eri asua yhden vaatteen ympärille. Tämäntyyppisiä postauksia näkyi jossain vaiheessa blogeissa enemmänkin, ja olin jo ihan unohtanut koko idean. Näitä kuvissa näkyviä housuja ostaessani kuitenkin huomasin heti keksiväni niin monta eri tapaa yhdistää ne, että halusin jakaa muutaman niistä myös täällä blogissa. 

Ruutukuosia on viimeisten kuukausien aikana näkynyt kaikkialla aina hameista ja housuista bleisereihin ja jopa hattuihin. Asun ydin ovat siis nuo Zaran ihanat ruutuhousut, jotka tässä ensimmäisessä osassa halusin yhdistää tosi hillittyihin ja neutraaleihin sävyihin. Ehkä ensi kerralla saadaan mukaan myös vähän väriä.


Housut Zara
Takki H&M
Neule H&M
Kengät Bershka
Pipo Seppälä

Kuvat: Saara L


Viime viikonloppu oli ihan huippu, suunniteltiin Aneten kanssa vähän uusia juttuja ja yhtä jännää projektia, jota lähdetään yhdessä toteuttamaan. Mulle jäi meidän tapaamisesta niin motivoitunut ja inspiroitunut olo, toivottavasti pääsette näkemään suunnittelun tulosta mahdollisimman pian! Mä lähden nyt valmistautumaan tän viikon viimeiseen (!!) koulupäivään, kivaa keskiviikkoa tyypit!
maaliskuu 9, 2018
maaliskuu 19, 2018

RELATED POSTS

0 Comments

 1. Vastaa

  Inka P.

  marraskuu 30, -0001

  Ei mitään hajua lähtikö toi mun äskenen kommentti ku netti takkuilee mut laitetaan nyt uusiks 😃
  Eli ei vitsi mikä asu taas, mä en ite osais käyttää ruutupöksyjä mut muilla näyttää aina törkeen hyvältä<33 ja ootan jo innolla mitä ootte keksiny Aneten kanssa!!

 2. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Hahah no ei ainakaan kahta kertaa tullut!:D

  Mutta joo ajattelin itsekin aluks kun koko ruututrendi sai alkunsa, että sopiikohan toi nyt oikein mun tyyliin, mutta kun sain noi yksilöt jalkaani niin olin heti ihan myyty!:D

  Kiitos taas ihanasta kommentista Inka ❤

 3. Vastaa

  Jenni

  marraskuu 30, -0001

  Oi mikä asu <3 Tykkään ihan hurjasti! Ruutukuosi on kyllä niin cool, itse lämpenin sille pikkuhiljaa ja lopulta hurahdin ihan kunnolla 😃 Oot kyllä niin tyylikäs lady, ihanaa viikon jatkoa sinne! <3

 4. Vastaa

  Anonyymi

  marraskuu 30, -0001

  <3
  -Saara

 5. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  <3 x 1000

 6. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Voi kiitos tuhannesti ihana Jenni, mahtavaa viikkoa sullekin!! ❤❤

 7. Vastaa

  Anette

  marraskuu 30, -0001

  Tämä asu!! <3

 8. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Sinä!! <3

LEAVE A COMMENT