HOW TO STYLE: CHECKED PANTS 3/3

Tänään olisi luvassa kolmas ja viimeinen asu ruutuhousujen kanssa! Kuten jo aiemmin sanoinkin, olisin voinut keksiä näiden ympärille vaikka kymmenen eri kokonaisuutta, nämä pöksyt kun tuntuvat vaan menevän täydellisesti yhteen lähes kaiken kanssa. (Aiemmat osat löydätte täältä ja täältä.)

Postaussarjan kolmannet asukuvat olivat itse asiassa jo kuvattuna kauan aikaa sitten ja odottelivat luonnoksissa, mutta en lopulta päätynyt julkaisemaan niitä ollenkaan. Kyseinen look oli melkoisen office-tyylinen, enkä kuvia katsoessani kokenut sen olevan yhtään minua. En tunnistanut itseäni itsekseni siinä läppäri kainalossa keikistelemässä bleiseri päällä ja avokkaat jalassa. Mutta tämä näiden kuvien asu, tämä taas on niin minä. Pukeudun perus arjessa useinkin vähän rennommin ja ehkä sporttisemmin, mutta jostain syystä ne asut eivät ole kovinkaan usein päätyneet blogiin. Täytyykin jatkossa tsempata tämän asian kanssa!


Housut Zara
Huppari Adidas (Zalando)
Takki Pull & Bear
Laukku Lindex

Kuvat: Lotta Y

Nyt olisi aika valita omat lempparinne näistä kolmesta asusta! Iskikö teihin eniten tämä ensimmäinentoinen, vai kolmas vähän sporttisempi look? Jakakaa ihmeessä kommenttiboksissa mielipiteenne. Olisi myös kiva kuulla, minkä vaatekappaleen ympärille haluaisitte seuraavaksi tällaisen postaussarjan, tai mitä yleensäkin olitte mieltä tästä, jatkoon vai ei? Mutta nyt toivotan ihanaa pääsiäistä ja pidennettyä viikonloppua kaikille, nauttikaa ja rentoutukaa! <3
maaliskuu 27, 2018

RELATED POSTS

0 Comments

 1. Vastaa

  Paula

  marraskuu 30, -0001

  Tosi ihana asukokonaisuus, joka on kyl mun lemppari noista kolmesta :3 Toi takki on aivan ihana!

 2. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Voi kiitos paljon Paula! <3 Kyseinen takki on kyllä ollut varsinainen pelastus kovilla pakkasilla..:)

 3. Vastaa

  Juulia

  marraskuu 30, -0001

  Tykkäsin noista kaikista, mutta toka tais olla lemppari sen ihanan värisen neuleen takia! (: Sun hiukset on muuten niiin sulosesti tässä, onko ne ihan leteistä vai ootko kihartanu?

  https://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

 4. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Kiitos paljon kommentista Juulia <3
  Hiukset on laitettu BaBylissin laineraudalla. Ihan paras, kiharat kestää melkeinpä aina jopa kolmekin päivää, suosittelen!

 5. Vastaa

  Jutta

  marraskuu 30, -0001

  Oi mikä söpö kikkarapää ♥️ tää oli kiva asu, eniten Suvimainen näistä kaikista!

 6. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Heii ihana Jutta kun kommentoit, kiitos paljon!! <3
  Ja siis niin mustakin, joku selkeesti tuntee mut! 😉

 7. Vastaa

  Pauliina Milla

  marraskuu 30, -0001

  Kaikki versiot on kyllä kivoja, mutta sanoisin että 2. on mun lemppari! 😊

LEAVE A COMMENT