KOLME HYVÄÄ

Blogeissa on viime päivinä pyörinyt tämä ihanan hyväntuulinen kolmen asian haaste, ja muiden vastausten lukeminen on saanut niin hyvälle mielelle, että päätin itsekin tarttua haasteeseen!

3 HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI:
❤ Aamut. Herään aina sen verran aikaisin, että ehdin rauhassa juoda kahvini, syödä aamiaisen ja valmistautua päivään. Mun kohdalla aamut eivät koskaan ole täynnä kiirettä, väsymystä ja ärtymystä, vaan rauhassa tekemistä ja omaa aikaa. Aamu on päivän paras hetki.
❤ Treenit. Takana on nyt kolme viikkoa crossfitin alkeiskurssia, jonka aloittaminen oli kyllä parhaita päätöksiä pikään aikaan. Treenaamaan on aina kiva mennä, sillä meininki on ihanan yhteisöllinen, ja joka kerta oppii jotain uutta. Olen saanut juuri sitä kaivattua rutiinia, motivaatiota ja säännöllisyyttä liikkumiseen, ja haastanut itseäni ihan eri tavalla kuin yksin treenatessa.

❤ Pienet hyvät hetket, joihin tajuaa pysähtyä kiitollisena. Olen mestari nauttimaan pienistä arjen iloista, ja esimerkiksi pimeänä ja kylmänä aamuna lämmitettyyn autoon istahtaminen kahvimuki kädessä on ihan parasta!

3 HYVÄÄ ASIAA MINUSSA:
❤ Olen määrätietoinen ja kunnianhimoinen, enkä mene sieltä, mistä aita on matalin. Teen tosissani töitä unelmieni eteen ja uskon itseeni ja mahdollisuuksiini.
❤ Olen avoin ja helposti lähestyttävä. Minuun on helppo tutustua, ja uskallan puhua avoimesti henkilökohtaisemmistakin asioista ja heittää vähän ronskimpaa läppää.
❤ En vertaile itseäni kovinkaan usein muihin tai kadehdi. Muiden onni ei ole omastani pois, enkä ärsyynny toisten onnistumisista, vaan otan niistä inspiraatiota ja motivaatiota omaan tekemiseen.


3 HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA:

❤ Tuleva kesä ja sen tuomat mahdollisuudet. Kaikki on auki, ja saan lähteä tekemään mitä ikinä haluan. Kohti uusia haasteita ja maisemia!
❤ Matkustelu. Pari kivaa reissua on jo lyöty lukkoon, ja olen niin innoissani! Matkakuumeen huonoja puolia on, että se ei todellakaan helpota matkustamalla, vaan nälkä vain kasvaa syödessä…

❤ Elämä ihan yleensä. Mulla on tästä vuodesta kaiken kaikkiaan niin hyvä fiilis.

3 HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI:


❤ Palava innostus tätä hommaa kohtaan. Saan toteuttaa itseäni ja luoda kokoajan uutta. Olen visuaalinen ihminen, ja rakastan kuvata ja kirjoittaa. Olo on välillä kuin lapsella lumileikeissä, kun innostun tosissani vaikka uudesta postausideasta tai onnistuneista kuvista.

❤ Sen lisäksi, että blogi on minulle rakas harrastus ja ajanviete, se on myös hyödyllinen portfolio työelämässä. Haaveenani on päästä työskentelemään sosiaalisen median parissa, ja blogillani pystyn näyttämään taitoni valokuvaamisessa, kirjoittamisessa ja sosiaalisen median sivuston ylläpitämisessä.

❤ En voi olla mainitsematta lopuksi vielä Anettea, yhtä parhaimmista ystävistäni, jota en pari vuotta sitten ollut vielä edes tavannut. Tutustuttiin blogiemme kautta, ja on ihan huippua jakaa toisen kanssa sama harrastus ja mielenkiinnonkohteet sekä jutella kaikista niistä bloggaamiseen liittyvistä jutuista, jotka eivät muita kavereita välttämättä niin jaksa kiinnostaa. Blogijuttujen lisäksi Anelle voin tottakai jakaa myös muut elämän ilot ja surut <3


Haastan nyt kaikki muutkin bloggaajat tekemään tämän haasteen ja linkkailemaan omia versioitanne kommenttiboksiin, näitä on niin ihana lukea! 
helmikuu 4, 2018

RELATED POSTS

0 Comments

 1. Vastaa

  Inka P.

  marraskuu 30, -0001

  Ei vitsi olipa tää kiva ja hyväntuulinen postaus<33

 2. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  No siis niin just, näistä tulee niin hyvä mieli!! Kiitos Inka ❤
  Lukisin tietty mieluusti sunkin version tästä..:)

 3. Vastaa

  Taru

  marraskuu 30, -0001

  Ihania kuvia, kontrasti on huikee 😊 Otinpa heti tästä päivän alulle mukavan työn!
  http://www.anotherstory.fi/kolme-hyvaa/

 4. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Voi kiitos Taru!
  Olipa ihana lukea sunkin listaus näistä <3

LEAVE A COMMENT