LIFE UPDATE / TERKUT PARIISISTA!


Heippa tyypit, tuntuupa kivalta olla taas postailemassa! Koko syksy on oikeastaan hurahtanut ohi ihan silmänräpäyksessä ja syvän blogihiljaisuuden vallitessa, joten nyt voisi olla pienen päivityksen paikka. Miten mun syksy on sujunut, mitä mulle kuuluu nykyään, ja mitä ylipäänsä touhuilen elämässäni tällä hetkellä?

Aloitin siis tänä syksynä opinnot ammattikorkeakoulussa International Business -linjalla, ja suureksi onnekseni olen viihtynyt uudessa koulussa erittäin hyvin. Viime syksyn kauhutarinan (linkki postaukseen) jälkeen tuntuu erittäin hyvältä huomata opiskelevansa vihdoin alaa, joka vastaa tulevaisuudenhaaveitani ja todella kiinnostaa minua. Opiskelu englanniksi on ollut yllättävän helppoa, ja kansainvälinen ryhmämme on täynnä ihan huipputyyppejä! En rehellisesti sanoen olisi juuri nyt missään muussa koulussa mieluummin. 

Opintojeni ohella olen myös jatkanut työskentelyä vaatemyyjänä, ja vaikka pidänkin työstäni ihan älyttömästi, on koulun ja työn yhdistäminen välillä melko raskasta. Näiden lisäksi kun haluaisi vielä ihan kamalasti löytää aikaa bloggaamiselle (joka on itseasiassa paljon aikaavievämpää hommaa, kuin miltä ulospäin saattaa näyttää), niin menee yhtälö aika mahdottomaksi. Intoa ja ideoita blogin varalle olisi kuitenkin kasapäin, ja jatkossa yritänkin ehdottomasti raivata kalenterin sivuilta enemmän tilaa tälle rakkaalle harrastukselleni.

Maanantaina palailin aivan ihanalta viikonloppuvisiitiltä Pariisista, ja täytyy sanoa, että oli kyllä ihan huikea reissu! Sekin varmasti kertoo jo jotain, että viimeisenä iltana hotellilla päädyin googlettamaan ”vuokra-asunnot Pariisi”, heh. Tämän pienen irtioton jälkeen jaksaakin sitten vetäistä kunnon loppurutistuksen koulussa ja töissä ennen joulun hengähdystä. Reissusta luvassa vielä rutkasti materiaalia tänne blogiin, olkaahan kuulolla!

syyskuu 14, 2017
joulukuu 3, 2017

RELATED POSTS

0 Comments

 1. Vastaa

  Katariina

  marraskuu 30, -0001

  Koulun, työn ja blogin yhdistäminen on kyllä välillä aika haastavaa. Muistan itse kuinka opiskeluaikoina kun tein aika paljonkin töitä koulun ohessa niin oli haastavaa pysyä siinä omassa ihanteellisessa julkaisuaikataulussa blogin suhteen. Mutta niin kauan kun tykkää siitä mitä tekee, niin kaikelle kyllä pystyy järjestää aikaa. Tsemppiä! =)

 2. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Jep oot kyllä niin oikeessa, ja kunhan vaan muistaa pitää positiivisesta asenteesta kiinni ja olla stressaamatta liikoja, niin kaikki kyllä hoituu. Kiitos kommentista Katariina! ❤

LEAVE A COMMENT