MITÄ KUULUU JUURI NYT? / TYÖ, OPISKELU, IHMISSUHTEET…

Fresh start Suvi Myllymäki

Blogipaussilla tuli oltua sen verran pitkään, että kunnon life update olisi varmasti ihan paikallaan. Julia haastoi postauksessaan muutkin bloggaajat kertomaan rehellisesti kuulumisistaan, ja halusin itsekin heti tarttua tähän haasteeseen. Blogien siirtyessä jatkuvasti ammattimaisempaan sisältöön ja muistuttamaan enemmän ja enemmän naistenlehtiä, tuntuu kirjoittajan oma arki ja elämä jäävän turhan helposti taka-alalle. Ja vaikka tykkäänkin tuottaa laadukasta sisältöä, jakaa hyödyllisiä vinkkejä ja kirjoittaa merkityksellisistä aiheista, juurikin persoonan näkyminen sekä kirjoittajan aidot, arkiset ajatukset ja kokemukset tekivät aikoinaan blogeista niin suosittuja.

Fresh start - Suvi Myllymäki

MITÄ IHAN OIKEASTI KUULUU?

No rehellisesti sanoen ihan tosi hyvää. Keitin just päivän kolmannen kupin kahvia, nappasin läppärin kainaloon ja tulin tänne partsille hengailemaan. Kevät tekee tuloaan ihan hurjalla vauhdilla ja ilmat lämpenevät päivä päivältä. Ekat lenkit pelkässä treenitopissa on jo juostu, ja se on muuten varma kesän merkki se! Lukukauden viimeisten kouluhommien hoitaminen meinaa vähän stressata, mutta muuten elämä näyttää just nyt hyvinkin aurinkoiselta. Olo on blogiuudistuksen myötä inspiroitunut ja äärimmäisen helpottunut, sillä uuden blogin väsääminen oli melkoisen jäätävä ja hermoja raastava urakka…

MITEN MENEE OPISKELU- JA TYÖRINTAMALLA?

Olen työskennellyt kuluneen kevään ajan eräällä kuntosalilla markkinoinnin sekä sosiaalisen median parissa. Työnkuvani on melko laaja, sisältäen erilaista luovaa hommaa, kuten kuvien ja videoiden kuvaamista sekä editointia, nettisivujen päivittämistä, somejulkaisujen suunnittelua ja toteutusta, sekä mainosten tekoa, myyntiä ja asiakkaiden kontaktoimista. Olen myös tehnyt ihan perus asiakaspalvelua, mikä on tuntunut tosi kivalta ja freesiltä nyt kun viime kesän asiakaspalvelutyön yliannostuksesta on vihdoin selvitty.

Opiskelun suhteen motivaatio on ollut koko kevään ajan totaalisen kadoksissa, kuten olen täällä jo aiemminkin maininnut. Vaikka koenkin olevani oikealla alalla, enkä ole päivääkään katunut koulutusvalintaani, ovat kurssit viime aikoina toistaneet vähän liikaa itseään, ja olen alkanut ihan tosissani jo odotella valmistumista. Onneksi syksyllä odottaa vaihto Ranskassa, mikä tuo varmasti vaihtelua ja lisämotivaatiota opintoihini.

Suvi Myllymäki (3)

IHMISSUHTEET?

Olen viime aikoina kokenut ihan valtavaa kiitollisuutta ystävistäni. Kuulostaa todelliselta kliseeltä, mutta olen ihan oikeasti todella todella onnekas, kun olen onnistunut muodostamaan niin tiiviitä ja kestäviä ihmissuhteita ympäri Suomen. Aina löytyy joku, joka tukee vaikean paikan tullen, jakaa kokemukset kanssani, iloitsee puolestani ja on valmis varjelemaan salaisuuksiani. Kaikille ystävilleni en ehdi antaa niin paljon ajastani kuin haluaisin, mutta uskon teidän tietävän tekeväni parhaani. Olette rakkaita. ❤️

MATKUSTELU?

Käytiin viime kuussa parhaan ystäväni kanssa Barcelonassa, ja rakastuttiin kyseiseen kaupunkiin ihan täysin. Tällä hetkellä suunnitteilla on parin yön mittainen Tallinna-visiitti äidin kanssa, kunhan saan kevään viimeisetkin kouluhommat pois alta. Kesällä olisi tarkoitus toteuttaa roadtrip ihan täällä Suomen rajojen sisällä, ja nauttia kotimaan maisemista ennen syksyllä koittavaa maisemanvaihdosta.

Fresh start - Suvi Myllymäki 2

Kuvat: Anette

HARRASTUKSET / HYVINVOINTI?

Jossakin postauksessa taisin aiemmin mainita, että vanha kunnon juoksukipinä olisi ihana kaivaa taas talven jäljiltä esiin, ja niin on muuten todellakin tapahtunut! Kuivien katujen ja lämmenneiden ilmojen myötä lenkkitossu on kulkenut niin kevyesti, että taidanpa tänä kesänä ilmoittautua puolimaratonille taas muutaman vuoden tauon jälkeen.

Tänään tulee päätökseen myös rengastrapetsikurssi, joka on ollut ihan huippu! En todellakaan osannut pari kuukautta sitten (silkkaa uteliaisuuttani kurssille ilmoittautuessani) odottaa, että hurahtaisin hommaan näin totaalisesti. Aion todellakin osallistua myös jatkotunneille nyt kun alkeiskurssi on paketissa.  

MITÄ ODOTAT?

Voi näitä on niin paljon… Vappua, juhannusfestareita, Ed Sheeranin keikkaa, Ruisrockia, Tallinnan reissua äidin kanssa, vaihtoon lähtöä, grillailua ja rentoa kesähengailua terdellä, synttäreitä, kesäiltoja Helsingissä (erityisesti Löylyssä), uimista, äidin viisikymppisiä, valoisia kesäöitä… Tähän aikaan vuodesta on aina niin paljon kaikkea kivaa edessä. <3

huhtikuu 21, 2019

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Vastaa

  Inka

  huhtikuu 23, 2019

  Ai että ku näyttää hyvältä tää uus blogi ja ihanasti toteutettu tää sunki postaus!<3 ps. meiän täytyy mennä yhessä löylyy kesällä!!

  • Vastaa

   Suvi Myllymäki

   huhtikuu 23, 2019

   Kiitos ihanuus!❤️ Ja niin todellakin täytyy!!

 2. Vastaa

  Jenni

  huhtikuu 23, 2019

  Oi mikä ihana postaus, tätä lukiessa tuli itsekin super hyvälle tuulelle, ja sellainen kiva odotus kesää ja kaikkea tulevaa kohtaan <3 Ihania juttuja sulla on elämässä menossa, ja oon samaa mieltä että ihan perinteisille kuulumispostauksillekin on sijansa :') Aivan ihania kuvia, ja tää uus ulkoasu/pohja on tosi toimiva! Itsekin oon haaveillut ulkoasun muokkaamisesta, vähän houkuttaisi myös siirtää blogi wordpressiin mutta en tiedä riittäiskö mun taidot.. 😀

  • Vastaa

   Suvi Myllymäki

   huhtikuu 24, 2019

   Voi kiitos ihana Jenni!❤️❤️ Suosittelen todellakin ryhtymään tähän siirtourakkaan (isotöisyydestään huolimatta) heti, kun vain hommalle löytyy sopivasti aikaa. Mä todellakin ajattelin etteivät omat taitoni riittäisi tähän, mutta tässä sitä nyt ollaan – lukuisten youtube-videoiden, teknisenä tukena toimineen ystäväni sekä kärsivällisen asenteen johdosta!

 3. Vastaa

  Sini

  huhtikuu 24, 2019

  Tällaiset kuulumispostaukset on just kivoja! Musta on niin harmi, että tällaisia postauksia ei enää kovin paljon näe. Ehdottomasti lisää tällaisia, vaikka nämä eivät ehkä niin paljoa lukukertoja keräisikään kuin ne ”ammattimaisemmat” postaukset.

  Juokseminen on ollut niin mahtavaa pitkän talven jälkeen. Olin itsekin jo ihan innoissani siitä, mutta jostain syystä polvet hieman kipeytyivät siitä ja nyt onkin täytynyt pitää jonkin aikaa taukoa. Jospa tämä menisi pian ohi!

  • Vastaa

   Suvi Myllymäki

   huhtikuu 24, 2019

   Jes kiva kuulla että näitäkin tykätään lukea! 🙂
   Juoksun osalta tuon tyyppiset vaivat tuntuvat olevan harmillisen yleisiä… 🙁 Pitää todellakin muistaa olla kiitollinen siitä, että ylipäätään pysty juoksemaan pidempiäkin matkoja, ja että on säästynyt esimerkiksi inhottavilta penikkavaivoilta. Tsemppiä sulle polvien paranteluun!❤️

LEAVE A COMMENT