VUODEN LUETUIMMAT TOP 10

Mahtavaa Uuttavuotta tyypit! Vuosi 2017 tuli hetki sitten päätökseensä, ja ennen tämän vuoden juttuihin hyppäämistä tehdään vielä pieni katsaus menneeseen vuoteen. Tässä tulevat siis blogini kymmenen luetuinta tekstiä viime vuodelta. Otsikoita klikkaamalla pääset siirtymään postauksiin.

Ykköspaikalle ylsi listaus asioista, joita en aiemmin ollut itsestäni täällä kertonut.


Jostain syystä nämä ihan perus asukuvat keräsivät huiman suosion. Ja onhan tuo marjapuurotakki kyllä ihana, odotan jo että kevään ja kesän koittaessa pääsen taas heittämään sen niskaan!

Random listaus viikon aikana tapahtuneista arkisista jutuista ja ihanan Aneten napsaisemat kuvat.


Kerroin oman tarinani siitä, kuinka unelmieni opinnot eivät vastanneetkaan tulevaisuuden haaveitani, ja päädyin tekemään totaalisen alanvaihdoksen. Uraan, työhön ja opiskeluun liittyviä postauksia onkin tämän vuoden puolella varmasti luvassa aiempaa enemmän.


Asukuvat vuoden ensimmäisiltä päiviltä


Täällä listasin muutaman tavoitteen vuodelle 2017.


Näitä kuvia ottaessa oli aivan hemmetin kylmä. Sairaan lämpöisestä karvaturritakistani huolimatta olin kuvien jälkeen ihan jäässä, ja melkeinpä juostiin Aneten kanssa läheiseen kahvilaan lämmittelemään. (Lopulta päädyttiin kuitenkin tilaamaan jääteet, makes sense?)

Tätä ohjetta käytän edelleen, ja onkin harvinaisen kätevää käydä omassa blogissa kurkkimassa reseptiä hädän tullen.

Pohdiskelin sitä, miten aika menee nykyään niin nopeasti ja kesä hujahtaa ohi silmänrärpäyksessä. Tuntuu, että kesän varalle on aina ladattu hirveät odotukset, ja kaikkea mahdollista pitäisi ehtiä tekemään ihan hirmu lyhyessä ajassa. Ensi kesästä onkin todennäköisesti tulossa melko erilainen aiempiin verrattuna.

Ja viimeisimpänä listalle pääsi itselleni hyvin tärkeä postaus, jonka julkaisin syntymäpäivänäni. Listasin tänne kertyneiden ikävuosien verran oppeja, joita on matkan varrella tarttunut mukaan.
Viimeisen vuoden aikana bloggaamisesta on syntynyt kaikkein rakkain harrastukseni, ja olen todella nauttinut kirjoittamisesta, kuvaamisesta ja teiltä saaduista kommenteista. Kiitos jokaiselle, joka on pysynyt blogini matkassa tähän asti, toivottavasti jatkatte mukana myös tämän uuden vuoden tuuliin. Nyt suunnataan siis katseet vuoteen 2018 ja toivotaan, että pääsen kehittämään blogiani päivä päivältä paremmaksi ja toteuttamaan täällä mahdollisimman paljon siistejä juttuja!
joulukuu 28, 2017
tammikuu 7, 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT