UUSI TYÖ JA ENSIMMÄINEN TATUOINTI – MIELESSÄ JUURI NYT

Just nyt tuntuu olevan suunnilleen miljoona rautaa tulessa. Lyhyen ajan sisään on ehtinyt tapahtua paljon, ja moni asia on loksahtanut kohdilleen. Juuri kun ehdin päivitellä täällä sitä, kuinka mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja elämä on ollut vaan sitä tavallista arkea, alkoikin ylläri ylläri heti tapahtua ihan toden teolla. Hetki sitten suunnitelmat olivat tämän vuoden osalta vielä totaalisen auki, mutta nyt alkaa olla jo melkoisen selvät sävelet. Ja se jos mikä tekee tällaisen ikuisen suunnittelijan olon todella levolliseksi ja huojentuneeksi.

Tekemistä on paljon ja moneen eri paikkaan pitää keritä venymään, mutta kaikki meneillään olevat jutut ovat todella mielekkäitä. Fiilis onkin super motivoitunut ja inspiroitunut, ja olen niin valmis laittamaan kunnon draivin päälle! Hyvällä aikataulutuksella, to do -listojen huolellisella seuraamisella ja riittävästä vapaa-ajasta huolehtimalla tästä tulee varmasti parempi kuin hyvä!

Nyt heitetään kehiin pienet päivittelyt siitä, mitä kaikkea pyörii mielessä tänä tammikuisena torstaina.

Päällimmäisenä mielessä on uuden duunin starttaaminen. Aloitin siis tällä viikolla uudessa työpaikassa, enkä ole varmaankaan ikinä ollut näin innoissani yhdestäkään työstäni. Tuntuu ihan hullulta, että nyt voin oikeasti sanoa tekeväni mun unelmaduunia. Kaikki tapahtui niin nopealla aikataululla, etten oikein itsekään meinannut pysyä perässä. Nyt ollaan kuitenkin menossa kohti uusia haasteita, intoa ja ideoita täynnä. Kerron tästä varmasti vielä myöhemmin lisää, mutta sen verran voin paljastaa, että tämä tulee varmasti vaikuttamaan myös blogin sisältöihin positiivisella tavalla!

Vietin viikonlopun Tampereella, ja vitsit miten inspiroitunein fiiliksin palasinkaan kotiin! Vaihdettiin Aneten kanssa ajatuksia muun muassa tulevaisuudensuunnitelmista, haaveista, somesta ja työkuvioista. On ihan mahtavaa, miten avoimet välit meillä on ja kuinka voidaan puhua kaikista näistä asioista suoraan ja pyytää apua toinen toisiltamme (okei lähinnä minä tarvitsen Aneten apua hahah), ja aina voi olla varma siitä, että toiselta saa tukea ja tsemppiä. Voi kun vielä asuttaisiin tän tyypin kanssa samassa kaupungissa ja voitaisiin yhdessä hoitaa duunihommat ja pallotella ideoita päivittäin… <3

Karsin muutama päivä sitten rankalla kädellä puhelimestani turhia sovelluksia. Alunperin tarkoitus oli hankkiutua eroon vain snapchatista, mutta lopulta samassa rytäkässä saivat lähteä myös jodel, facebook, muutama vähemmälle käytölle jäänyt kuvanmuokkausohjelma, yle areenat sun muut suoratoistopalvelut sekä tinder. Lisäksi kytkin vielä instagramin ilmoitukset pois päältä niin, että näen ne ainoastaan avatessani sovelluksen. Ja ai että miten raikas olo tästä tulikaan! Tarkoitus on siis muuttaa omaa somekäyttäytymistä ”tehokkaampaan” suuntaan ja keskittyä olennaiseen. Tästä voisinkin kirjoitella vielä myöhemmin ihan oman postauksensa.

Haluaisin monipuolistaa treenikalenterini sisältöä ja kokeilla uusia juttuja liikunnan suhteen. Viime aikoina on tullut rehkittyä niin ahkerasti perinteisen salitreenin parissa, että nyt kaipaisin sen rinnalle myös esimerkiksi erilaisia kehonhuollon muotoja, joogaa ja ryhmäliikuntatunteja. Juoksukipinäkin olisi kiva kaivaa jostain taas takaisin, kunhan säät tästä vähän lämpenisivät. Monipuolisuus pitää mielenkiinnon ja motivaation yllä.

Päätin muutama päivä sitten, että olen vihdoin valmis ottamaan ensimmäisen tatuointini. Idea siitä on pyörinyt mun mielessä jo vuosia, mutta olen halunnut olla täysin varma siitä, että tämä on juuri se oikea. Odotin myös erästä tiettyä hetkeä voidakseni ottaa sen, ja nyt aika on vihdoin koittanut! Enää pitäisi päättää, mistä varaan ajan.

Videoiden kuvaaminen on houkutellut viime aikoina poikkeuksellisen paljon. Oli niin siistiä tehdä uusi aluevaltaus, mutta kynnys on jotenkin niin valtava. Ideoita kyllä riittäisi vaikka muille jakaa, mutta kun toiveena olisi tietysti tuottaa hyvää ja laadukasta sisältöä, on oma tekninen kalusto sekä taidot vielä täysin olemattomat. Editoinnin opetteluun täytyisi uhrata hurjan paljon aikaa, ja mahdollisia kamerahankintoja tulisi miettiä ihan kunnolla ajan kanssa asiaan perehtyen. Ehkä senkin aika vielä koittaa!

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Vastaa

  inkapietila

  marraskuu 30, -0001

  Vaadin lisätietoa tosta duunipaikasta, kuulostaa niin huikeelta!😍 Ja ihanaa Suve nyt tatska-ajan varaukseen ja sassiin!!!

 2. Vastaa

  suvimyllymaki

  marraskuu 30, -0001

  Hihii jutellaan kunnolla kun keritään!❤️

 3. Vastaa

  Sini

  marraskuu 30, -0001

  Toi sun somejen ”karsiminen” kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, ehdottomasti siitä postausta! *.* Tää oli tosi mielenkiintonen kuulumispostaus, aika harva on oikeasti näin kiinnostava!

 4. Vastaa

  emiliaalexa

  marraskuu 30, -0001

  Vitsi miten kauniita kuvia ootte saanut <3 Näyttää niin tajuttoman ihanalle noi kaikki keltaset yksityiskohdat 😎<3
  Ja hei hitto, mun pitäs kans tehdä toi puhelimen sovelluksien karsiminen uudelleen. Karsin vuoden alussa niitä jo tosi paljon, mutta esim toi tinder… Todellakin pitäs poistaa!:D Oispa ihanaa nähä joskus kun oot Tampereella!<3

 5. Vastaa

  yovencie

  marraskuu 30, -0001

  Voin kyllä samaistua tuohon että yhdessä hetkessä tuntuu ettei mitään tapahdu, mutta sitten huomaakin että oma elämä on muuttunut täysin! Itsellänikin videoiden kuvaus houkuttelee valtavasti ja uskon että jonain päivänä tartun kameraan videokuvaus mielessä.

 6. Vastaa

  suvimyllymaki

  marraskuu 30, -0001

  Hei voi kiitos, ihana kuulla, tämä merkkaa niin paljon! ❤️ Ja jees postausta somenkäytöstä tulossa varmasti! 😊

 7. Vastaa

  suvimyllymaki

  marraskuu 30, -0001

  Voi kiitos kiitos kiitos!❤️ Ja siis on ollut jotenkin tosi ”puhdistunut” olo sen jälkeen kun pääsi eroon kaikista noista turhuuksista (varsinkin tinderistä haha😂) Ja hei voin ilmotella heti kun oon tulossa taas sinne suunnille niin voidaan järkkäillä näkemistä, olis tosi kiva!😍

 8. Vastaa

  suvimyllymaki

  marraskuu 30, -0001

  Haha siis just noin, kaikki muutokset ja tapahtumat tuntuu aina kasaantuvan yhteen hetkeen! Ja hei ehdottomasti vaan kuvailemaan videoita, mäkin yritän nyt ryhdistäytyä tän asian kanssa! 😃
  Kiitos kommentistasi. <3

LEAVE A COMMENT