BACK ON TRACK

Mitä kuuluu juuri nyt - Suvi Myllymäki

Heippa kaikki ja lämpimästi tervetuloa uuteen blogikotiini! Ajatus blogin siirtämisestä WordPressille syntyi jo kauan sitten, mutta tähän urakkaan ryhtyminen tuntui niin ylitsepääsemättömän suurelta haasteelta, että homma lykkääntyi. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, (melkein) valmiin blogin kanssa, muutama harmaa hius sekä tärkeä oppi rikkaampana. Jälleen sain ilokseni huomata, että mitkä tahansa ongelmat saa ratkaistua, kunhan vain tahtoa ja innostusta riittää, ja asioihin jaksaa tarpeeksi perehtyä.

Suvi Myllymäki Mitä kuuluu juuri nytKuvat: Ira H

Parin kuukauden hiljaiselon jälkeen ideoita ja motivaatiota on ehtinyt kertyä vaikka millä mitalla, ja pää suorastaan pursuaa postausaiheita. Ulkoasumuutoksen ohessa halusin myös vähän uudistaa blogini sisältöä ja aihepiirejä. Jatkossa aion siis keskittyä täällä enemmän hyvinvointiin; jakaa treeni-inspistä ja ruokavinkkejä sekä puhua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä tasapainon puolesta. Haluan tarjota raikasta, inspiroivaa ja energistä sisältöä seuraajilleni, ja ottaa myös videot osaksi somesisältöjäni. Uskon, että mulla on paljon annettavaa tämän uuden aluevaltauksen tiimoilta!

Vanhalla tutulla osoitteella suvimyllymaki.com mennään siis edelleen, mutta jos oot esimerkiksi tallentanut blogin aikaisemmin kirjanmerkkeihisi nouw-alkuisella osoitteella, vaihdathan nyt tilalle tämän osoitteen, jotta pysyt kartalla uusimmista postauksista! Toivottavasti tekin ootte yhtä innoissanne uusista tuulista kuin allekirjoittanut täällä, palataan uuden postauksen merkeissä heti huomenna! ❤️ 

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Vastaa

  Sini

  huhtikuu 23, 2019

  Sulla kuulostaa olevan tosi mielenkiintoisia postausideoita! Jään innolla odottamaan *.*

  • Vastaa

   Suvi Myllymäki

   huhtikuu 23, 2019

   Jes kiva kuulla! ❤️

LEAVE A COMMENT