OPISKELUPAIKKA JA KESÄKUNTO


Vuoden vaihtuessa on jännittävää suunnitella tulevaa ja asettaa itselleen tavoitteita. Helposti sitä tulee kuitenkin toivottua ja luvattua liikaa, ja toteutus saattaakin jäädä vain haaveen tasolle. Olen sitä mieltä, että jokaisen tulisi uskaltaa unelmoida suurista ja uskoa itseensä, mutta olla silti realistinen. Jos lupaa heti kerralla jättää kaikki herkut pois, lopettaa tupakoinnin, säästää rahaa, juoda kolme litraa vettä päivässä, juosta maratonin, olla kekseliäämpi keittiössä ja lukea uuden selfhelp-oppaan joka viikko, muodostuu koko hommasta vain taakka. Olen itsekin aiemmin sortunut tähän kaikkien mieleen juolahtaneiden asioiden listailuun. Loppujenlopuksi asiat ovat unohtuneet kokonaan ja todellakin jääneet toteutumatta, sillä ne eivät ole olleet minulle tarpeeksi merkityksellisiä. Asiaa pitää haluta tarpeeksi ja olla riittävän motivoitunut. Muuten homma jää kesken heti, kun tulee vastaan esteitä tai alkaa tuntua vähän nihkeältä. 

Loputtoman pitkien listojen sijaan kannattaa valita muutama tavoite, joihin todella haluaa päästä. Ne voi sitten jakaa pienempiin osiin saavuttaakseen haaveet pikkuhiljaa. Voit määritellä omat tavoitteet esimerkiksi jokaiselle kuukaudelle tai viikolle. Nyt haluankin listata kolme minulle oikeasti tärkeää tavoitetta, jotka haluan tämän vuoden aikana saavuttaa, ja joiden eteen olen valmis tekemään paljon töitä. 

1. Opiskelupaikka
Pääsin viime syksynä aloittamaan opinnot unelmieni koulussa, joka ei sitten loppujen lopuksi ollut omaa unelmaani nähnytkään. Tänä keväänä on siis uudelleen edessä yhteishaku, mistä olen oikeastaan vain innoissani! Kiinnostaisiko teitä lukea pääsykoevinkkejä postauksen muodossa?

2. Sosiaalinen media 

Haluan kehittää blogiani, luoda laadukasta sisältöä ja pitää postaustahdin säännöllisenä. Aion myös panostaa instagramiin (@suvisailamaria) aiempaa enemmän sekä olla aktiivisempi snapchatissa. (@suvisailamaria)

3. Treeni ja ruoka

Todellinen klisee, joka kuuluu varmaankin joka toisen vastaantulijan uudenvuodenlupauksiin. Siitä huolimatta uskon kyllä onnistuvani, kun vaan päätän niin ja haluan sitä tarpeeksi. Tänä vuonna aion siis vähentää herkuttelua ja panostaa säännölliseen ja monipuoliseen liikuntaan. Kaipaisin lisää tehoja salitreeniin ja uusien lajien kokeilu olisi myös paikallaan. Ensi viikolla olisi sopivasti luvassa postausta kadoksissa olleen liikuntamotivaation löytämisestä. 


Mitä sinä haluat saavuttaa tänä vuonna? Kommenttiboksi on auki! 

tammikuu 4, 2017
tammikuu 10, 2017

RELATED POSTS

0 Comments

 1. Vastaa

  Anonyymi

  marraskuu 30, -0001

  Mihin meinaat hakea nyt keväällä? Mua ainakin kiinnostais postaukset pääsykokeisiin liittyen 😊

 2. Vastaa

  Kiia Innanmaa

  marraskuu 30, -0001

  Hyviä tavoitteita! Ja oot oikeassa siinä, että niistä loputtoman pitkistä listoista ei oo mitään hyötyä 😃 Mulla on tavoitteena jatkaa treenaamista ja treenata kovemmin, saada työharjoittelu kesäksi ja parantaa mun aamuja mm. heräämällä aikaisemmin, nousemalla saman tien ylös sängystä ja selaamalla puhelinta vasta myöhemmin 😊 Aion myös keskittyä blogiin ja someen 😊

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 3. Vastaa

  Sofia

  marraskuu 30, -0001

  Kuulostaa hyvältä ja tosta opiskelusta olisi kiva kuulla lisää 😊!

 4. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Opiskelujuttuja luvassa lähiviikkojen ja -kuukausien aikana!:)

 5. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Lukuisten pohdintojen ja vaihtoehtojen pyörittelyn jälkeen olen päättänyt hakea lukemaan kansainvälistä kauppaa englanninkieliseen koulutukseen. Kaupunki on vielä vähän auki mutta eiköhän sekin tästä pikkuhiljaa selviä 😊 Opiskelusta ja pääsykokeista lisää myöhemmin!

 6. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Tosi hyvältä kuulostaa sunkin suunnitelmat, ajoissa herääminen jättää kyllä koko päiväksi paremman ja tehokkaamman fiiliksen 😊 Tunnustan myös itse jääväni selailemaan puhelinta sänkyyn aamuisin, sen voisi tosiaan siirtää vähän myöhemmälle..:D

LEAVE A COMMENT