TÄNÄ VUONNA TAPAHTUI

Huhh, niin muuten todellakin tapahtui! Melkeinpä hengästyttää miettiä, miten paljon muutoksia ehti vuoden aikana elämässäni tapahtua, oikeastaan sen ihan jokaisella osa-alueella. Vuosi 2017 oli yksi parhaita, ja samalla hirveimpiä elämässäni. 

Tammikuussa lopetin opinnot yliopistossa (siitä lisää täällä), jätin ihanan Tampereen taakseni ja palasin kotikaupunkiini Raumalle. Jätin siis myös aiemman työpaikkani ja aloitin täällä Raumalla uudessa työssä, jossa olenkin viihtynyt paremmin kuin yhdessäkään aiemmassa. Vuoden alussa hain myös todella pitkän pohdinnan jälkeen uudelleen opiskelemaan, ja syksyllä pääsinkin aloittamaan uudessa koulussa. Lähes kolmen vuoden parisuhde tuli myös päätökseensä, mikä tietysti aiheutti vuoden mittaan kuohuja suuntaan jos toiseenkin.

Vuoden kohokohtina mieleeni jäivät uuden työn saaminen, kouluun pääseminen, onnistuneet juhannusfestarit sekä muut ihanat kesämuistot. Pikku G:n keikka, joka ylitti kaikki odotukseni (jotka muuten olivat jo valmiiksi ihan hemmetin korkealla), mahtava reissu Pariisiin, koulussa tehdyt uudet tuttavuudet ja kaikki läheisten ja ystävien kanssa vietetyt tärkeät hetket 

Jos kulunutta vuotta pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi varmasti opettavainen. Tämä vuosi opetti minulle, että kaikesta selviää. Vaikka välillä rämmittäisiinkin epätoivoisesti pohjamudissa, ja juuri sillä hetkellä tuntuisi, että koko maailma kaatuu päälle. Olen myös oppinut ottamaan asiat paljon rennommin ja lopettamaan turhan stressaamisen esimerkiksi koulun suhteen. Näissä asioissa otin ihan huippusuuren harppauksen syksyn aikana. 

Ennen kaikkea olen oppinut arvostamaan ja rakastaman itseäni. Oppinut tuntemaan oman arvoni ja tietämään, milloin kannattaa taistella ja jäädä, milloin taas kävellä pois. Oppinut vaatimaan vain parasta itselleni. Asiat eivät aina mene, kuten suunnittelee, eivätkä ihmiset aina ole sitä, miltä aluksi näyttää. Omaa polkuaan kannattaa kulkea ja unelmiaan tavoitella viimeiseen asti. Kun tämä vuosi 2017 kahden viikon kuluttua tulee päätökseensä, tunnen olevani taas askeleen lähempänä omia unelmiani ja omaa itseäni. Fiilis on helpottunut, onnellinen ja odottavainen. Kaikki on niin hyvin.
joulukuu 20, 2017

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Vastaa

  Kata

  marraskuu 30, -0001

  Ihana!❤

 2. Vastaa

  Inka P.

  marraskuu 30, -0001

  Ihana ihana postaus<3

 3. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Ihana ihana sinä ❤❤

 4. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

 5. Vastaa

  Anonyymi

  marraskuu 30, -0001

  Ihania kuvia ❤
  Jotenkin näistä kuvista tuli mieleen Skamin Noora, joka oli kyseisestä sarjasta lemppari tyyppi:)
  Hyvää joulua!

 6. Vastaa

  Suvi Myllymäki

  marraskuu 30, -0001

  Voi kiitos <3

  Et kuule tiedäkään, miten paljon piristää mieltä tollanen kommentti! Mähän siis leikkasin alunperin tän polkankin nimenomaan Nooran inspiroimana, ja oon suureksi onnekseni saanut kuulla useampaankin otteeseen muistuttavani häntä! 😃 #fangirl

  Ihanaa joulua sinullekin!

LEAVE A COMMENT