WEEKEND PLANS

Huomenta! Kello on 6:30 ja heräilin just, keitin kahvit ja tulin vielä hetkeksi koneen kanssa tähän sänkyyn kirjottelemaan teille pikaiset kuulumiset. Edessä häämöttää viikonloppu ja taustalla soi Lukas Grahamin Love someone, sairaan ihana. 

Olen ollut koko viikon totaalisen sekaisin päivistä, kun viikko starttasi koulun osalta vasta tiistaina. Nyt tuntuu ihan hullulta, että perjantai on taas täällä, vastahan oli viikonloppu! Perjantait tarkoittavat koulun puolesta yleensä vapaapäiviä, mutta tänään suuntaan vähän poikkeuksellisesti kouluun istuskelemaan parin luennon verran. Iltapäivällä treffailen pitkästä aikaa yhtä ystävääni, jonka kanssa ollaan yritetty saada aikatauluja sopimaan jo pieni ikuisuus. Tänään vihdoin onnistuttiin.

Palasin tällä viikolla taas tutulle Crossfit-salille Helsingissä asustelun jäljiltä, ja vitsit miten hyvältä tuntui olla takaisin! Päivä saa niin paljon pirteämmän ja energisemmän alun, kun käy heti aamusta kunnolla hikoilemassa parhaan treenikaverin kanssa. Tästä aamutreenailusta pitää ehdottomasti tehdä taas tapa!

Tänään starttaavan viikonlopun varalle riittää ihan kivasti ohjelmaa. Lauantai menee kuvaushommissa, ollaan suunniteltu ja työstetty kyseistä projektia kulissien takana jo muutaman kuukauden ajan, ja aletaaan vihdoin olla niin lähellä, että voin kohta paljastaa uudet kuvioni täälläkin. Sunnuntaina pääsen pitkästä aikaa katsomaan lentopalloa, mistä olen super innoissani, sillä laji on ollut mukana elämässäni jo niin kauan kuin pystyn edes muistamaan. Yhdestä koulutyöstä on deadline sunnuntaille, ja maanantaiseen tenttiinkin pitäisi jossain välissä ehtiä vähän valmistautua. Suunnitelmissa olisi myös vihdoin varata lentoliput vaihdossa olevan ystäväni luokse Osloon. <3


Näittekö muuten jo Instagram Storyssa (@suvisailamaria) jakamani vanhat kuvat, jotka löysin ulkoisen kovalevyn kätköistä? 😀 Ajattelin, että voisin lähipäivinä toteuttaa postauksen, jossa jakaisin lisää näitä kuva-arkistojen helmiä, jos sellaiselle löytyy kiinnostusta!


Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on? 🙂


syyskuu 17, 2018

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Vastaa

  emiliaalexa

  marraskuu 30, -0001

  Ihan älyttömän ihania kuvia susta! Näytät niin kauniille<3

 2. Vastaa

  suvimyllymaki

  marraskuu 30, -0001

  Voi kiitos Emilia, ihana kommentti!! ❤

LEAVE A COMMENT