HELPPO JA TERVEELLINEN ARKIRUOKA: TONNIKALAPASTA

Lupailin jo viime vuoden puolella, että tänä vuonna blogissa puhaltavat hieman uudenlaiset tuulet. Tarkoituksena olisi siis tuoda hyvinvointia enemmän esiin täällä blogissa sekä muussa somessa. Ruokaa ja treeniä, mutta myös henkistä hyvinvointia ja jaksamista. Nämä jutut ovat todella suuressa osassa elämääni ja arkeani, mutta varsinkin treenaaminen on jäänyt aiheena täysin taka-alalle täällä blogissa. Haluan jakaa oikeasti hyödyllistä sisältöä; vinkkejä, reseptejä ja inspiraatiota. Joten tänään lähtee julkaisuun mun ensimmäinen arkiresepti!

Tämä ohje on siis kaikenkaikkiaan todella simppeli sekä helppo toteuttaa, kuten kaikki reseptit joita tulen täällä jakamaan. Tarkoitus on nimenomaan tarjota yksikertaisia mutta terveellisiä ratkaisuja arkeen, ei suinkaan leikkiä huippukokkia. Helposti sitä pyörittelee keittiössään viikosta toiseen niitä samoja ruokia, eikä tule laajennettua omaa repertuaariaan monipuolisemmaksi. Toivottavasti näistä resepteistä irtoaa jatkossa uutta inspistä kotikokkailuun!


Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Pyörittele pannulla pienessä öljymäärässä tonnikala ja pilkottu sipuli. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hetken aikaa miedolla lämmöllä. Lisää pasta ja mausteet, lorauta sekaan soijakastiketta ja sekoittele. Lisää lopuksi kirsikkatomaatit ja feta ja anna hautua hetki kannen alla. Nauti!

Vinkki: Tykkään valmistaa tätä aina reilun määrän kerralla, jolloin ruokaa riittää monelle aterialle. Treenin jälkeen kotiin palatessa valmis ruoka-annos jääkaapissa on todellinen arjen pelastus!

tammikuu 19, 2019

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Vastaa

  sannisaarela

  marraskuu 30, -0001

  Tää menee kyllä mulla ihan varmasti testiin! Pasta, tonnikala ja feta ovat erillään jo mun iso heikkous niin sitten vielä ne yhdessä, nam <3

 2. Vastaa

  inkapietila

  marraskuu 30, -0001

  Näytt niin hyvältä ja menee heti ens viikolla testiin, kiitti tästä!😘😍

 3. Vastaa

  suvimyllymaki

  marraskuu 30, -0001

  Jees mahtavaa!😍

 4. Vastaa

  suvimyllymaki

  marraskuu 30, -0001

  Jeejee testailemaan vaan!😍😍

 5. Vastaa

  emiliaalexa

  marraskuu 30, -0001

  Hei nam! Tää kuulostaa ja näyttää ihan älyttömän hyvälle!! <3

 6. Vastaa

  suvimyllymaki

  marraskuu 30, -0001

  Tää on niin simppeli tehdä, maistuu superhyvältä ja on yks mun arjen ehdottomia ruokalemppareita!😍

 7. Vastaa

  FashionSituation

  marraskuu 30, -0001

  vitsi miten hyvännäköisiä ruokakuvia <3 nyt tuli itellekkin nälkä vaikka tonnikala pasta ei edes kuulu omiin lemppareihin 😃

 8. Vastaa

  suvimyllymaki

  marraskuu 30, -0001

  Haha kiitos!😍 Ruokakuvat on aina petollisia…😂

LEAVE A COMMENT