MITÄ KUULUU JUURI NYT? / OPISKELU, TYÖ, DEITTAILU…

Vuoden 2020 ensimmäinen kuukausi on pian taputeltu, ja nyt onkin hyvä aika käydä läpi vähän tämän hetken meininkejä.

Rehelliset kuulumiset

 

MITÄ IHAN OIKEASTI KUULUU?

Tähän voin käsi sydämellä vastata, että ihan hemmetin hyvää. Vuosi on alkanut juuri niin mahtavasti kuin toivoinkin. Arki rullaa kepeämmin kuin koskaan, ja kehitteillä on mielenkiintoisia projekteja suuntaan jos toiseenkin. Ihan jokaisena päivänä saan pysähtyä ihmettelemään sitä, miten hyvä mulla on olla juuri nyt. 

 

MITEN MENEE OPISKELU- JA TYÖRINTAMALLA?

Oppariprojekti on lähtenyt käyntiin, ja ensimmäinen seminaari on nyt takana. Aiheeni on todella mielenkiintoinen, ja motivaatio opinnäytetyön parissa ahertamiseen on huipussaan. Tarkoitus olisikin saada tradenomin paperit käteen tämän vuoden aikana, mutta sitä ennen on vielä rutkasti (ei kovinkaan inspiroivia) kursseja kahlattavana läpi…

En olekaan vielä täällä blogissa maininnut, että MÄ OLEN VUODEN 2020 HELSINKI HALF MARATHON AMBASSADOR! Olen ihan älyttömän kiitollinen tästä mahdollisuudesta, ja aion todellakin antaa tälle projektille kaikkeni. Uskon tämän olevan täydellinen ponnahduslauta myös moniin uusiin mahdollisuuksiin tulevaisuudessa. Puhuin juuri uusimmalla vlogillani siitä, kuinka pitkään tehty työ somen parissa alkaa vihdoin kantaa hedelmää, ja asiat loksahdella paikoilleen. 

Palasin tässä kuussa myös takaisin parin vuoden takaiseen vaatemyyjän työhöni. Pari työvuoroa viikossa tuo kivaa vaihtelua arkeen ja opiskeluihin, työkaverini sekä esimieheni ovat aivan ihania, ja asiakaspalvelu on mulle tosi helppoa ja luontaista. 

Rehelliset kuulumiset Suvi Myllymäki

IHMISSUHTEET?

Haluatte kuitenkin tietää, miten menee deittailurintamalla, joten kerrotaan nyt sekin. Tällä hetkellä mulla on  ihan rehellisesti täysi nollatoleranssi miesjutuille, epämääräiselle säätämiselle ja ihmeelliselle vaiheilulle. Juuri nyt elämässä on meneillään noin miljoona eri asiaa, joihin haluan panostaa ja keskittyä, eikä Tinderin selailu todellakaan ole yksi niistä. Eli siis kaikki upeat, komeat, pitkät ja sporttiset miehet, joilta ei kunnianhimoa, luotettavuutta ja mahtavaa keskustelutaitoa puutu – älkää ottako yhteyttä. Katsellaan sitten vaikka kesällä uudemman kerran. Tai ensi vuonna.

MATKUSTELU?

Tälle keväälle on suunnitteilla muutaman päivän kaupunkiloma serkkutyttöjen kesken, mutta kohde on edelleen kysymysmerkki. Tärkeintä on kuitenkin, että päästään näkemään uusia maisemia ja viettämään aikaa yhdessä.

Tänä vuonna haluaisin keskittyä enemmän kotimaanmatkailuun ja tutustua uusiin paikkoihin ihan täällä Suomessa, varsinkin kesällä. Unelmoidaan myös reissusta New Yorkiin parhaan ystäväni kanssa ensi syksynä, mutta katsotaan nyt miltä budjetti näyttää, kun syksy sieltä saapuu…

Mitä kuuluu juuri nyt

HARRASTUKSET / HYVINVOINTI?

Liikunnan suhteen motivaatio on viime aikoina ollut varmastikin korkeammalla kuin koskaan. Juoksulähettiläsprojektin myötä juoksuharrastus on saanut ihan uutta nostetta, ja saan itse asiassa huomenna mulle räätälöidyn treeniohjelman ensimmäiselle maratonilleni, jäiks! Salillakin olen viihtynyt paremmin kuin hyvin, ja myös elämänmittainen harrastukseni lentopallo on palannut osaksi arkea. Kovasti houkuttelisi palata myös viime keväänä löytämäni rengastrapetsiharrastuksen pariin, voi kun vuorokaudessa vain olisi enemmän tunteja…

MIKÄ INSPIROI ENITEN?

Keskustelut samasta alasta kiinnostuneiden ystävieni kanssa. On niin suuri rikkaus, kun ympärillä on samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa jakaa ajatuksia, pallotella ideoita, kysyä tarvittaessa apua sekä antaa tukea ja tsemppiä puolin ja toisin. Täytyy sanoa, että myös tapaamiset oppariohjaajani kanssa ovat viime aikoina inspiroineet, ja olen niiden jäljiltä aina täynnä uutta intoa ja uskoa itseeni. Myös jooga, liikkuvuusharjoittelu ja monipuolinen liikunta ylipäänsä inspiroi just nyt. 

Mitä kuuluu juuri nyt Suvi Myllymäki

Kuvat: Anette

MITÄ ODOTAT?

Tällä hetkellä on just hyvä näin. Arki tuntuu mukavalta, ja oikeastaan toivoisin ajan kuluvan pikkuisen hitaammin, jotta ehtisin nauttia tästä kaikesta meneillään olevasta täysillä. Okei myönnetään, että valon lisääntymistä kevään mittaan odotan enemmän kuin mitään muuta. 

helmikuu 29, 2020

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Vastaa

  Jasu

  maaliskuu 1, 2020

  Ihana blogi sulla! 💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  • Vastaa

   Suvi Myllymäki

   maaliskuu 11, 2020

   Voi kiitos!❤️

LEAVE A COMMENT